Emmanuelle Seigner

Emmanuelle Seigner

Emmanuelle Seigner
Oyuncu

Doğum Tarihi: 22.6.1966

Doğum Yeri: Paris, Fransa

Fransız eski model, şarkıcı ve oyuncu.

Kelebek ve Dalgıç (2007), Acı Ay (1992), Çılgın (1988) ve Kürklü Venüs (2013) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2019 J'accuse
2018 Van Gogh: Sonsuzluğun Kapısında
2017 Gerçek Bir Hikayeden Uyarlanmıştır
2016 The Siege of Jadotville
2016 Le divan de Staline
2016 Kesişen Hayatlar
2016 How to Get Rid of a Ghost (Kısa Film)
2015 Being Emmanuelle Seigner (Kısa Film)
2014 Emmanuelle Seigner: Distant Lover (Video short)
2013 Kürklü Venüs
2013 Croire (Short)
2012 Quelques heures de printemps
2012 L'homme qui rit
2012 Evde
2010 Ölümüne Kaçış
2010 Chicas
2009 Le code a changé
2009 Giallo
2007 Ultra Orange & Emmanuelle: Sing Sing (Kısa Video)
2007 Kelebek ve Dalgıç
2007 Kaldırım Serçesi
2007 Four Last Songs
2005 Perde arkası
2004 Ve Sonsuza Dek Mutlu Yaşadılar
2004 Sans toi (Kısa Film)
2003 Os Imortais
2003 Corps à corps
2001 Streghe verso nord
2001 Laguna
1999 Buddy Boy
1999 9. Kapı
1998 Vendome Meydanı
1998 RPM
1997 Nirvana
1997 La divine poursuite
1996 Pourvu que ça dure
1994 Tebessüm
1992 Acı Ay
1990 Il male oscuro
1988 Çılgın
1986 Cours privé
1985 Détective
1984 Plaj Aşıkları

Televizyon

2018 Insoupçonnable
2000 Fernando Krapp m'a écrit cette lettre (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Emmanuelle Seigner Fotoğrafları

Emmanuelle Seigner Haberleri