Emmanuelle Vaugier

Emmanuelle Vaugier

Emmanuelle Vaugier
Oyuncu

Doğum Tarihi: 23.6.1976

Doğum Yeri: Vancouver, Fransa

Fransız asıllı Kanadalı oyuncu. Need for Speed Carbon oyunundaki Nikki isimli karakteri canlandırdı.

Filmografi
Largo Winch: The Heir (2001)
Mindstorm (2001)
'Smallville' (2001)
Suddenly Naked (2001)
Wishmaster 3: Beyond the Gates of Hell (2001)
40 Days and 40 Nights (2002)
My Guide to Becoming a Rock Star (2002)
Charmed (2002)
Secondhand Lions (2003)
Water's Edge (2003)
Call Me: The Rise and Fall of Heidi Fleiss (2004)
North Shore (2004)
Veronica Mars (2004)
Painkiller Jane (2005)
Cerberus (2005)
Andromeda (2005)
One Tree Hill (2005)
Testere 2 (2005)
House of the Dead 2 (2006)
Monk (2006)
Love, Inc. (2006)
Unearthed (2006) filming
Need for Speed: Carbon (VG) (2006)
Two and a Half Men (2006)
What Comes Around (TV movie) (2006)
Pro-Life (2006)
CSI: NY (2006 - ?)
Supernatural (2007)
Far Cry (2008)

Görev Aldığı Yapımlar

Emmanuelle Vaugier Fotoğrafları

Portreler