Emory Cohen

Emory Cohen

Emory Cohen
Oyuncu

Doğum Tarihi: 13.3.1990

Doğum Yeri: Manhattan, New York, ABD

ABD'li oyuncu.

Tam adı Emory Isaac Cohen'dir. The Way We Get By (2009) ve Babadan Oğula (2012) ve Beneath the Harvest Sky (2013) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Big Gold Brick
2020 The Education of Fredrick Fitzell
2019 Kurt Saati
2019 Killerman
2019 Sweetheart
2018 Lords of Chaos
2017 War Machine
2017 Shot Caller
2017 Hot Summer Nights
2016 Vincent N Roxxy
2016 The Duel
2016 Dolambaç
2015 Stealing Cars
2015 Brooklyn
2014 Kumarbaz
2013 Beneath the Harvest Sky
2013 All Is Bright
2012 Nor'easter
2012 Babadan Oğula
2012 Four
2009 The Hungry Ghosts
2008 Tess and Nana (Kısa Film)
2008 Seni Seviyorum New York
2008 Afterschool

Televizyon

2019 The Loudest Voice (Mini Dizi)
2019 The OA
2013 Smash

Görev Aldığı Yapımlar

Emory Cohen Fotoğrafları

Emory Cohen Haberleri

Portreler