Emrah Kaman

Emrah Kaman

Emrah Kaman
Oyuncu, Senarist

Doğum Tarihi: 10.10.1985

Doğum Yeri: Sivas, Türkiye

Türk oyuncu ve senarist.

İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Murat Emre Kaman adında senaristlik yapan bir abisi vardır.

Emrah Kaman, 2014 yılında senaryosunu yazdığı ve yönetmenliğini Selçuk Aydemir’in yaptığı “Kardeş Payı” dizisinde Sivaslı Emrah karakterini canlandırırken, Ahmet Kural, Murat Cemcir, Seda Bakan, Sinasi Yurtsever, Ayşe Kökçü, İhsan Varol ile birlikte oynamıştır.

Emrah Kaman, senaristliğe reklamcılık yapan abisi Murat Emre Kaman sayesinde başlamış.

2016 yılında senaryosunu abisi Murat Emre Kaman ile beraber yazdığı “Kaçma Birader” filminde başrol oynamıştır.

Filmografi

Oyuncu Olarak

2017 Deli Aşk
2016 Kaçma Birader
2014 Kardeş Payı (TV Dizisi)
2014 Hadi İnşallah
2014 Bana Masal Anlatma

Senarist Olarak

2017 Deli Aşk
2016 Kaçma Birader
2014 Hadi İnşallah

Televizyon

2015 Kardeş Payı
2014 Kim O! (TV Programı)
2012 İbret-i Ailem
2010 Güneydoğudan Öyküler: Önce Vatan
2010 Hanımın Çiftliği
2009 Balkan Düğünü

Görev Aldığı Yapımlar

Emrah Kaman Fotoğrafları

Emrah Kaman Haberleri