Emre Akay

Emre Akay

Emre Akay
Görüntü Yönetmeni, Oyuncu, Senarist, Ses, Yapımcı, Yönetmen

Doğum Tarihi: 1.1.1978

Doğum Yeri: Ankara, Türkiye

Türk senarist, yapımcı ve yönetmen.

Tam adı Ömer Emre Akay'dır. Bir Tuğra Kaftancıoğlu Filmi (2007), Kars Öyküleri (2010) ve Kırmızı Alarm (2011) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2020 Av: The Hunt
2015 Bizans Oyunu (Kısa Film)
2011 Kırmızı Alarm (Kısa Film)
2010 Kars Öyküleri
2009 Adab-ı Muaşeret
2007 Bir Tuğra Kaftancıoğlu Filmi

Yapımcı

2020 Av: The Hunt
2017 Son Şnitzel (Kısa Film)
2015 Bizans Oyunu (Kısa Film)
2011 Kırmızı Alarm (Kısa Film)
2010 Kars Öyküleri
2007 Bir Tuğra Kaftancıoğlu Filmi

Senaryo

2020 Av: The Hunt
2015 Bizans Oyunu (Kısa Film)
2011 Kırmızı Alarm (Kısa Film)
2010 Kars Öyküleri
2007 Bir Tuğra Kaftancıoğlu Filmi

Oyuncu

2010 Ses
2007 Bir Tuğra Kaftancıoğlu Filmi

Görev Aldığı Yapımlar

Emre Akay Fotoğrafları

Emre Akay Haberleri

Portreler