Emre Başer

Emre Başer

Emre Başer
Oyuncu

Doğum Tarihi: 3.5.1979

Doğum Yeri: Sivas, Türkiye

Türk oyuncu.

Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Bizim Dershane, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Hicran ve Melek, Vatanım Sensin dizileriyle tanınmıştır.

Filmografi

2019 Cinnet
2016 Hicran ve Melek

Televizyon

2018 Mehmetçik Kut’ül Amare
2018 Vatanım Sensin
2016 Muhteşem Yüzyıl: Kösem
2009 Aile Reisi
2002 Sırlar Dünyası / Sır Kapısı
1999 Bizim Dershane (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Emre Başer Fotoğrafları

Emre Başer Haberleri