Emre Erdoğdu

Emre Erdoğdu

Emre Erdoğdu
Oyuncu, Senarist, Yapımcı, Yönetmen

Doğum Tarihi: 1.1.1990

Doğum Yeri: Bolu, Türkiye

Türk senarist ve yönetmen.

İstanbul Marmara Üniversitesi'nde okurken eğitimini yarıda bıraktı ve hayalindeki sinemaya yöneldi. 2015 yılında “İnsanlık Tarihi'nin İlk Günü” adlı kısa filmini yazıp yönetti. Ardından 2017'de ilk uzun metraj filmi “Kar” adlı filmini yazıp yönetti ve yapımcılığını yaptı. Bu filmde ayrıca oyuncu olarak yer aldı.

Filmografi

Yönetmen Olarak

2015 İnsanlık Tarihinin İlk Günü (Kısa Film)
2017 Kar

Senarist

2015 İnsanlık Tarihinin İlk Günü (Kısa Film)
2017 Kar
2016 Raven (Kısa Film)

Yapımcı Olarak

2015 İnsanlık Tarihinin İlk Günü (Kısa Film)
2017 Kar

Oyuncu Olarak

2017 Kar

Görev Aldığı Yapımlar

  • Kumbara, Penny Bank, 2020, Oyuncu
  • Kar, 2017, Yönetmen, Senarist, Yapımcı, Oyuncu

Emre Erdoğdu Fotoğrafları

Emre Erdoğdu Haberleri