Emre Kavuk

Emre Kavuk

Emre Kavuk
Senarist, Yapımcı, Yönetmen

Doğum Tarihi: 1.1.1983

Doğum Yeri: Hatay, Türkiye

Türk oyuncu, senarist ve yönetmen.

Dokuz Eylül Üniversitesi GSF Sinema TV bölümü mezunudur. No: 309 (2017), Ver Elini Aşk (2017) dizileri ve 48. Uluslararası Altın Portakal Film Festivali'nde en iyi senaryo ödülünü kazandığı 2011 yılı yapımı Güzel Günler Göreceğiz isimli filmle tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2020 Aşk Çağırırsan Gelir
2019 Dijital Esaret
2007 Kaybedenler

Televizyon

2017 Ver Elini Aşk
2017 No: 309
2016 Çetin Ceviz
2014 Kalp Hırsızı
2014 Home Ofis

Senaryo

2011 Güzel Günler Göreceğiz
2007 Kaybedenler

Televizyon

2015 Mayıs Kraliçesi
2013 Doksanlar
2010 Öğretmen Kemal

Yapımcı

2011 Güzel Günler Göreceğiz

Oyuncu

2008 Gülümse (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Emre Kavuk Fotoğrafları

Emre Kavuk Haberleri

Portreler