Emre Kıvılcım

Emre Kıvılcım

Emre Kıvılcım
Oyuncu

Doğum Tarihi: 2.9.1991

Doğum Yeri: Malatya, Türkiye

Türk oyuncu.

İlk kez 2006 yılında Zeytinyağlı Yiyemem Aman isimli TV filminde rol alarak oyunculuğa başladı. Bir müddet ara verdiği oyunculuğa 2014 yılında iki sezon boyunca yer aldığı Elif dizisiyle tekrar döndü. Kendisi gibi oyuncu Gülçin Tunçok ile evlidir.

Filmografi

2019 Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı
2019 Kim Daha Mutlu
2017 Cin Ayet-i Aşk

Televizyon

2018 Adı Zehra
2014 Elif
2006 Zeytinyağlı Yiyemem Aman (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Emre Kıvılcım Fotoğrafları

Emre Kıvılcım Haberleri

Portreler