Emre Özcan

Emre Özcan

Emre Özcan
Oyuncu

Doğum Tarihi: 21.5.1981

Doğum Yeri: Sinop, Türkiye

Türk oyuncu.

Tam adı Yunus Emre Özcan'dır. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü mezunudur.

Filmografi

2018 Kızım ve Ben
2012 Çanakkale 1915
2011 Kadife Büyük Ana
2011 Ağır Abi
2008 Ali'nin Sekiz Günü

Televizyon

2013 20 Dakika
2012 Babam İçin
2009 Zoraki Başkan
2007 Hatırla Sevgili
2006 Esir Kalpler
2005 Beşinci Boyut
2005 Aşka Sürgün
2004 Cennet Mahallesi
2002 Kınalı Kar
2002 Canım Kocacığım
1995 Çiçek Taksi

Görev Aldığı Yapımlar

Emre Özcan Fotoğrafları

Emre Özcan Haberleri

Portreler