Emre Özmen

Emre Özmen

Emre Özmen
Oyuncu

Doğum Tarihi: 22.4.1990

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk oyuncu.

İlk ve orta öğretiminin ardından merak sardığı pandomim ve tiyatro için 1 yıl profesyonel eğitimi aldı ve 4 yıl boyunca 50’nin üzerinde oyun ve 200′ün üzerinde sahne deneyiminde bulundu. Bu arada eğitimine hız kesmeden devam etti ve kamera önü ve bireysel oyunculuk eğitimleri aldı. Ardından Suriye’de bir çay firmasının reklamında yer aldı.

2014 yılında Üç Makbul Dua ve Bir Kız Sevdim isimli tv filmlerinde başrol oynadı. Sakarya’da Yiğitcan Sanat Evi'nde oyuncu koçluğu da yapan Özmen tecrübelerini aktarma fırsatı bulup birçok oyuncuya esin kaynağı olmuştur.

2015 Yılında Emre Özmen Tiyatrosu'nu kurmuş ve 47 ilde turne yapmıştır. 2016 yılında TRT ve Kültür Bakanlığı destekli '2 Dil 1 Armoni' isimli biyografik sinema filminde başrolde yer almıştır.

Filmografi

2019 Şeytan-i İns
2012 Bana Bir Soygun Yaz

Televizyon

2018 8. Gün
2014 Üç Makbul Dua (TV Filmi)
2014 Kertenkele
2014 Bir Kız Sevdim (TV Filmi)
2014 Arka Sokaklar
2011 Kanıt

Görev Aldığı Yapımlar

Emre Özmen Fotoğrafları

Emre Özmen Haberleri

Portreler