Emre Şen

Emre Şen

Emre Şen
Oyuncu

Doğum Tarihi: 29.8.1981

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk oyuncu.

İlk kez 2001 yılında Çiçekler Susayınca isimli video filminde rol aldı. Ardından 2007 yılında hatırla Sevgili dizisinde rol aldı. Bir Zamanlar Anadolu'da (2011), Şeytan Tüyü (2015) ve Görünen Adam (2017) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2018 Suç Unsuru
2016 Müthiş Bir Film
2015 Şeytan Tüyü
2015 Tehlikeyle Flört
2014 Çılgın Kamp
2014 Kırımlı
2011 Bir Zamanlar Anadolu'da
2001 Çiçekler Susayınca (Video)

Televizyon

2019 Tozkoparan
2017 Görünen Adam
2017 Vatanım Sensin
2016 İmkansız Olasılık (TV Filmi)
2015 Sucu Kamil (TV Filmi)
2014 Tanıklar
2014 Cinayet
2011 İnsan Aldandı
2011 Farklı Boyut
2009 IV. Osman
2007 Hatırla Sevgili

Görev Aldığı Yapımlar

Emre Şen Fotoğrafları

Emre Şen Haberleri

Portreler