Enis Arıkan

Enis Arıkan

Enis Arıkan
Oyuncu

Doğum Tarihi: 3.1.1983

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk dizi ve sinema oyuncusu.

Bilgi Üniversitesi Sahne ve Gösteri Sanatları bölümü mezunudur. Ayrıca Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde de Tiyatro eğitimi vardır. Enis Arıkan oyuncu Ezgi Mola ve Şebnem Bozoklu ile sınıf arkadaşıdır.

Enis Arıkan’ın Müjdat Gezen Tiyatrosu’nda, Dot Tiyatro’da ve Craft Tiyatroda oyunculuk tecrübeleri vardır. Ayrıca çeşitli reklam filmleri ve dizilerde de boy göstermiştir.

Enis Arıkan’ın ilk dizisi 1998 yılında yayınlanan Aynalı Tahir isimli dizidir. Enis Arıkan bu dizide Erman karakterini canlandırmıştır. Arıkan’ın en dikkat çektiği projeler ise 2007 yılında yayınlanan Genco dizisi ile 2012 yılında yayınlanan ve Enis Arıkan’ın otizmli bir genci canlandırdığı Uçurum adlı dizi olmuştur.

Enis Arıkan Yeni sezonda Fox TV ekranlarında yayınlanacak olan, Uğur Yücel, Erkan Kolçak Köstendil ve Şükran Ovalı gibi isimlerin de yer aldığı “Familya” adlı dizide oynayacaktır.

Filmografi

2018 Görevimiz Tatil
2017 Kaç Kaçabilirsen
2016 Rüya

Televizyon

2016 Küçük Ortak
2016 Geldim Gördüm Güldüm Show (TV Programı)
2016 Familya
2016 Komedi Türkiye (TV Programı)
2015 Eğlendirme Dairesi
2014 Hayat Ağacı
2012 Uçurum
2011 Yerden Yüksek
2010 Aşk ve Ceza
2009 Kapadokya Düşleri
2008 Kurtlar Vadisi Pusu
2007 Genco
2004 Gizli Dünyalar
2003 Gurbet Kadını
2002 Çekirdek Aile
2002 Yıldızların Altında
2001 Hırsız
1999 Zilyoner
1998 Gülerken Ağladık
1998 Aynalı Tahir

Görev Aldığı Yapımlar

Enis Arıkan Fotoğrafları

Enis Arıkan Haberleri