Enis Aybar

Enis Aybar

Enis Aybar
Oyuncu

Doğum Tarihi: 18.6.1979

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk oyuncu.

Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü mezunudur.

Filmografi

2018 Kızım ve Ben
2017 Suç Unsuru
2015 Nekro
2014 Böcek
2010 Monolog
2009 İkilem (Kısa Film)

Televizyon

2016 Muhteşem Yüzyıl: Kösem
2015 Arka Sokaklar
2014 Kaçak
2013 20 Dakika
2010 Lale Devri
2009 Uygun Adım Aşk
2009 Akasya Durağı
2009 IV. Osman
2008 Servet Avcısı
2008 Gece Gündüz
2008 Gazi
2006 Acı Hayat
2005 Belalı Baldız
2003 Melek
2003 Esir Şehrin İnsanları
2002 Kurşun Asker
2002 Canım Kocacığım
2002 Azad
2002 Aslı ile Kerem
2001 Tatlı Hayat
1999 Aile Bağları

Görev Aldığı Yapımlar

Enis Aybar Fotoğrafları

Portreler