Enis Yıldız

Enis Yıldız

Enis Yıldız
Oyuncu

Doğum Tarihi: 1.1.1972

Doğum Yeri: Almanya

Türk oyuncu.

Eskişehir Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Sahne Sanatları Bölümü Oyunculuk bölümü mezunudur. Aynı üniversitenin aynı bölümünde yüksek lisansını da tamamlamıştır. Şu anda aynı bölümde öğretim görevlisi olarak görev yapmaktadır. Poyraz Karayel (2015), Kollama (2008) ve Bina (2019) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2019 Bina
2019 Dert Bende
2009 Acı Aşk
2007 Polis

Televizyon

2019 Kuzgun
2018 Diriliş: Ertuğrul
2017 Cesur Yürek
2015 Koyverdin Gittin Beni
2015 Eve Dönüş
2015 Poyraz Karayel
2014 Medcezir
2013 Nerde O Yeminler
2013 Muhteşem Yüzyıl
2013 Merhamet
2011 Mor Menekşeler
2010 Kollama
2008 Köprü
2005 Beşinci Boyut

Görev Aldığı Yapımlar

Enis Yıldız Fotoğrafları

Enis Yıldız Haberleri

Portreler