Enver Kurucan

Enver Kurucan

Enver Kurucan
Oyuncu

Doğum Tarihi: 11.2.1952

Doğum Yeri: Gaziantep, Türkiye

Türk ilüzyonist ve oyuncu.

İlk kez 1995 yılı yapımı Sen de Gitme filmiyle oyunculuk yapmaya başlamıştır. Birçok tiyatro oyununda ve dizide rol almıştır. Aynı zamanda ilüzyonistlik yapmaktadır.

Filmografi

2020 Humraz Cin Tarikatı
2015 Değiştir Bakalım
1995 Sen de Gitme

Televizyon

2015 Kalbim Ege'de Kaldı
2013 Osmanlı'da Derin Devlet
2012 Yamak Ahmet
2011 Anneler ile Kızları
2011 Ana Yüreği
2010 Şefkat Tepe
2010 Öyle Bir Geçer Zaman ki
2011 Çocuklar Duymasın
2010 Tek Türkiye
2007 Boşanmak İstemiyorum
2007 Asi

Görev Aldığı Yapımlar

Enver Kurucan Fotoğrafları

Enver Kurucan Haberleri

Portreler