Eray Türk

Eray Türk

Eray Türk
Oyuncu

Doğum Tarihi: 1.1.1986

Doğum Yeri: Giresun, Türkiye

Türk oyuncu.

Aynı zamanda amatör olarak futbol oynamaktadır. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro ve Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunudur. Aynı üniversitede Radyo-TV-Sinema alanında yüksek lisansını tamamlamıştır.

2008 yılından bu yana “Kurtlar Vadisi Pusu”, “Muro: Nalet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine”, “Adanalı”, “Elde Var Hayat”, “Yahşi Cazibe”, “Her Şey Yolunda Merkez” gibi çok seyredilen dizi ve sinema filmi projelerinde yer almıştır.

Filmografi

2018 Açıkgöz Budalalar
2018 Hürkuş: Göklerdeki kahraman
2017 Nuri Paşa: Namlu Ucunda Bir Yaşam
2014 Kendime İyi Bak
2014 Şipşak Anadolu
2009 Rina
2008 Muro - Nalet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine

Televizyon

2018 Payitaht Abdülhamid
2013 Her Şey Yolunda Merkez
2011 Elde Var Hayat
2011 Yahşi Cazibe
2010 Adanalı
2008 Kollama
2008 Kurtlar Vadisi Pusu

Tiyatro

2018 Arabesk Müzikali
2017 Her Şey Dahil

Görev Aldığı Yapımlar

Eray Türk Fotoğrafları

Eray Türk Haberleri

Portreler