Erhan Baytimur

Erhan Baytimur

Erhan Baytimur
Yönetmen

Doğum Tarihi: 1.1.1970

Doğum Yeri: Malatya, Türkiye

Türk yapımcı ve yönetmen. Eskişehir Anadolu Üniversitesi Sinema-TV bölümü mezunudur.

Filmografi

Yönetmen

2018 Çat Kapı Aşk
2018 Bordo Bereliler Afrin
2017 Bordo Bereliler Suriye

Televizyon

2008 İpsiz Recep
2008 Yürek Yarası (TV Filmi)
2007 Memleket Hikayeleri - Hey Onbeşli (TV Filmi)
2007 El Gibi
2007 Bez Bebek
2006 İyi ki Varsın
2006 Candan Öte

Yapımcı Olarak

2004 Eve Ne Lazım?
2003 Sınırlı Aşk
2001 Aşkına Eşkıya
1999 Zilyoner
1998 Güzel Günler
1998 Aynalı Tahir

Görev Aldığı Yapımlar

Erhan Baytimur Fotoğrafları

Erhan Baytimur Haberleri

Portreler