Erhan Ufak

Erhan Ufak

Erhan Ufak
Oyuncu

Doğum Tarihi: 5.5.1978

Doğum Yeri: Elazığ, Türkiye

Türk oyuncu. 

Kurtlar Vadisi'nde ve Kurtlar Vadisi Pusu'da Güllü Erhan'ı canlandırmıştır. Necati Şaşmaz'ın halasının torunudur. 13 yılı aşkın süredir Pana Film ile çalışmaktadır.

Filmografi

2017 Kurtlar Vadisi Vatan
2006 Kurtlar Vadisi Irak

Televizyon

2007 Kurtlar Vadisi Pusu
2007 Kurtlar Vadisi Terör
2005 Kurtlar Vadisi

Görev Aldığı Yapımlar

Erhan Ufak Fotoğrafları

Erhan Ufak Haberleri

Portreler