Eric André

Eric André

Eric André
Oyuncu, Senarist, Seslendirme, Yapımcı

Doğum Tarihi: 4.4.1983

Doğum Yeri: Florida, ABD

ABD'li komedyen ve oyuncu.

Tam adı Eric Samuel Andre'dir. Man Seeking Woman (2015–2017), The Eric Andre Show (2012), Aslan Kral (2019) ve Disenchantment (2018) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Connected (Seslendirme)
2020 Bad Trip
2019 Aslan Kral (Seslendirme)
2017 Kızlar Gecesi
2016 Popstar: Asla Durma
2016 Flock of Dudes
2013 Genç Çıraklar
2012 Should've Been Romeo
2012 Free Mammograms with Eric Andre (Kısa Film)
2010 Thin Skin (Kısa Film)
2010 The Lonely Death of the Giggler (Kısa Film)
2010 Stereotypical 80's Filmi Gangs (Kısa Film)
2009 Yalanın İcadı
2009 Kyomedy with Melinda Hill (Kısa Film)

Televizyon

2020 The Eric Andre Show
2019 KRFT PUNK'S Political Party!
2019 FishCenter
2019 Disenchantment (Seslendirme)
2017 Michael Bolton's Big, Sexy Valentine's Day Special
2016 Poser
2016 Animals. (Seslendirme)
2016 American Dad! (Seslendirme)
2015 Robot Chicken (Seslendirme)
2017 Man Seeking Woman
2015 Lucas Bros Moving Co (Seslendirme)
2013 The ArScheerio Paul Show (Mini Dizi)
2013 La Balade de Lucie (TV Filmi)
2013 Convention Panels
2014 2 Broke Girls
2012 Promos
2012 Inland Empire (TV Filmi)
2013 Don't Trust the B in Apartment 23
2011 Zeke ve Luther
2011 Level Up (TV Filmi)
2011 In the Flow with Affion Crockett
2011 FCU: Fact Checkers Unit
2011 Cleveland Ateşi
2010 The Big Bang Theory
2010 Laugh Track Mash-ups
2009 Curb Your Enthusiasm
2007 Section de recherches
2014 Story Pig

Yönetmen

2013 Eric Andre's VMA Audition (Kısa Film)

Yapımcı

2020 Bad Trip

Televizyon

2019 KRFT PUNK'S Political Party!
2018 Mostly 4 Millennials
2016 The Eric Andre Show
2012 The Eric Andre New Year's Eve Spooktacular (Kısa Film)

Senaryo

2020 Bad Trip
2013 Eric Andre's VMA Audition (Kısa Film)

Televizyon

2018 Mostly 4 Millennials
2016 The Eric Andre Show
2013 Storytime (Mini Dizi)
2013 Funny as Hell
2013 Laugh Factory
2012 The Eric Andre New Year's Eve Spooktacular (Kısa Film)
2010 Russell Simmons Presents: Stand-Up at the El Rey

Görev Aldığı Yapımlar

Eric André Fotoğrafları

Eric André Haberleri