Eric Elmosnino

Eric Elmosnino

Eric Elmosnino
Oyuncu

Doğum Tarihi: 2.5.1964

Doğum Yeri: Suresnes, Fransa

Fransız aktör ve müzisyen.

2010 yılı yapımı Gainsbourg filminde canlandırdığı Serge Gainsbourg rolüyle tanınmıştır ve bu rolüyle En İyi Erkek Oyuncu dalında César Ödülü kazanmıştır.

Fransa National Conservatory of Dramatic Art'ta eğitim aldı. Konservatuardan ayrıldıktan sonra Jean-Pierre Vincent ile Théâtre Nanterre-Amandiers'de çalıştı.

1992 yılında Charles Nemes'in Tableau d'honneur (Honour Roll) filminde Guillaume de Tonquédec'in arkadaşı Christian Ribet'i canlandırdı.

Filmografi

2017 Je vais mieux
2017 Si j'étais un homme
2017 Hayat Okulu
2017 Espèces menacées
2016 Stars in Kısa Films: No Ordinary Love
2015 Chic!
2014 Yatak Dersleri
2014 Hayatımın Şarkısı
2013 Le coeur des hommes 3
2013 Hôtel Normandy
2013 Des gens qui s'embrassent
2012 Télé gaucho
2012 Ouf
2011 Picture Paris (Kısa Film - Anlatıcı)
2011 Mike
2011 Léa
2011 Le chat du rabbin (Seslendirme)
2011 Gökten Bir Uydu Düştü
2011 Düğmelerin Savaşı
2010 Toutes les filles pleurent
2010 Gainsbourg
2009 Le père de mes enfants
2009 La guerre des fils de la lumière contre les fils des ténèbres
2009 Bancs publics
2008 Yaz saati
2008 Intrusions
2007 La vie d'artiste
2007 Actrices
2005 Gentille
2004 L'oeil de l'autre
2003 Vert paradis
2001 Veloma
2001 Mon meilleur amour (Kısa Film)
2001 Liberté-Oléron
2001 Electroménager
1999 La vie ne me fait pas peur
1998 Fin août, début septembre
1997 Le sujet (Kısa Film)
1996 Bernie
1994 Le colonel Chabert
1993 Blanche colombe (Kısa Film)
1992 Tableau d'honneur
1992 Désiré (Kısa Film)
1986 États d'âme
1985 À nous les garçons

Televizyon (TV Filmi)

2016 Box 27
2012 L'affaire Gordji, histoire d'une cohabitation
2011 Rituels meurtriers
2010 La très excellente et divertissante histoire de François Rabelais
2008 La dame de Monsoreau
2007 La promeneuse d'oiseaux
2007 Enfin seul(s)
2003 Zéro défaut
2003 Une preuve d'amour
1997 Les années lycée: Petites

Görev Aldığı Yapımlar

Eric Elmosnino Fotoğrafları

Eric Elmosnino İle İlgili Haberler

Portreler


Vizyondakiler