Eric Tosti

Eric Tosti

Eric Tosti
Senarist, Yönetmen

Doğum Yeri: Fransa

Fransız senarist ve yönetmen.

Orman Çetesi (2017) ve Terra Willy (2019) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2019 Terra Willy: Planète inconnue
2002 Le voeu (Kısa Film)
1999 Mon Copain (Kısa Film)

Televizyon

2015 Les As de la Jungle à la Rescousse
2011 Les As de la Jungle - Operation banquise (TV Filmi)
2011 Les As de la Jungle En Direct
2008 Spike (TV Filmi)
2008 Au pays du Père Noël

Senaryo

2019 Terra Willy: Planète inconnue
2017 Orman Çetesi
2002 Le voeu (Kısa Film)
1999 Mon Copain (Kısa Film)

Televizyon

2015 Les As de la Jungle à la Rescousse
2011 Les As de la Jungle - Operation banquise (TV Filmi)
2011 Les As de la Jungle En Direct
2008 Spike (TV Filmi)
2008 Au pays du Père Noël

Görev Aldığı Yapımlar

Eric Tosti Fotoğrafları

Eric Tosti Haberleri

Portreler