Erica Cerra

Erica Cerra

Erica Cerra
Oyuncu

Doğum Tarihi: 31.10.1979

Doğum Yeri: Vancouver, Kanada

Kanadalı şarkıcı ve oyuncu.

Doğaüstü (2011-2019), Smallville (2015-2010) ve Eureka (2006-2012) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2019 The Intruder
2017 Power Rangers
2015 Shark Killer
2011 Rise of the Damned
2010 Tehlikeli Yabancı (Video)
2010 Percy Jackson & Olimposlular - Şimşek Hırsızı
2006 Şehrin Adamı
2005 Çılgın Hafta Sonu
2004 Blade: Trinity
2004 Adam & Evil

Televizyon

2020 A Million Little Things
2019 Deadly Class
2019 The 100
2019 Doğaüstü
2018 Dead Inside
2017 Lucifer
2015 Welcome Home (TV Filmi)
2015 iZombie
2014 Rush
2014 Package Deal
2014 Motive
2012 The Wishing Tree (TV Filmi)
2012 Eureka
2011 Mortal Kombat
2011 Mega Cyclone (TV Filmi)
2010 Smallville
2009 Warehouse 13
2009 Sanctuary
2008 Reaper
2006 Savaş Yıldızı Galactica
2006 Eureka: Hide and Seek (Mini Dizi)
2006 The L Word
2005 Young Blades
2005 The 4400
2005 Cold Squad
2004 The Dead Zone
2004 The Collector
2004 Huff
2003 Jake 2.0
2003 Dead Like Me
2003 Black Sash
2001 Special Unit 2
1994 No Adults Allowed

Görev Aldığı Yapımlar

Erica Cerra Fotoğrafları

Portreler