Erica Rivas

Erica Rivas

Erica Rivas
Oyuncu

Doğum Tarihi: 1.12.1974

Doğum Yeri: Ramos Mejaio, Arjantin

Arjantinli aktris.


María Elena Fuseneco rolünü canlandırdığı Casados con Hijos adlı diziyle büyük bir beğeni topladı.

1999'da evlenip 2010 yılında boşandığı aktör Rodrigo de la Serna'dan bir kızı vardır.

Filmografi

2017 La Cordillera 
2015 Incident Light 
2014 Wild Tales 
2014 Pistas para volver a casa 
2014 Lock Charmer 
2014 Aire libre 
2010 Antes del estreno 
2010 Por tu culpa 
2009 Toda la gente sola 
2009 Tetro 
2009 El corridor nocturno 
2008 Die Tränen meiner Mutter 
2006 Una novia errante 
2006 Chile 672 
2005 La mitad negada 
2003 Mujeres en rojo: Despedida 
2001 Cabeza de Tigre 
2000 Gallito ciego 
1999 Olympic Garage 
1998 Eva en cadenas 
1996 El dedo en la llaga 
1996 Besos en la frente 
1995 Clorofila negra 

Televizyon

2013 Los Vecinos en Guerra 
2012 23 Pares 
2007 Reparaciones 
2007 Televisión por la identidad 
2006 Casados con hijos 
2004 El deseo 
2003 Sol negro 
2002 Los simuladores 
2002 Mil millones 
2001 El sodero de mi vida 
2000 Por ese palpitar 
2000 Calientes 
1999 Campeones de la vida 
1998 Archivo Negro 
1998 Gasoleros 
1997 De corazón 
1996 De poeta y de loco 
1995 Nueve Lunas 
1994 Los Machos 

Tiyatro

2007 Si no fuera por esto 
2005 Divagaciones 
2003 Seis al cinco 
2001 Estoy maldita 
1998 Misterios de la corte 
1997 Bienvenida a casa 
1996 El relámpago 
1995 Gris de ausencia 
1994 Cosa de locos 
1994 El tío loco 
1993 La improvisación del alma
1992 Acuerdo para cambiar de casa

Görev Aldığı Yapımlar

Erica Rivas Fotoğrafları

Erica Rivas Haberleri