Erkan Taşdöğen

Erkan Taşdöğen

Erkan Taşdöğen
Oyuncu, Seslendirme

Doğum Tarihi: 7.1.1964

Doğum Yeri: Erzurum, Türkiye

Türk oyuncu ve seslendirme sanatçısı.

Erzurum'da dünyaya gelen oyuncu, lise eğitiminden sonra Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda tiyatro üzerine eğitim aldı. Eğitimleri bittikten sonra kamera karşısına ilk kez 1995 yılında Oğlum Adam Olacak isimli dizi ile geçti. Ardından 1998'de Karışık Pizza ve 1999'da Duruşma filmlerinde rol aldı. Pek çok dizi ve filmde rol alan ve seslendirme çalışmalarında bulunan Erkan Taşdöğen, Naci Taşdöğen ve Selahattin Taşdöğen'in kardeşidir.

Filmografi

2017 Batlır
2015 Muna
2014 Madagaskar Penguenleri (Seslendirme)
2013 Kutsal Bir Gün
2012 Madagaskar 3: Avrupa'nın En Çok Arananları (Seslendirme)
2009 Çıngıraklı Top
2009 Mazi Yarası
2008 Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz
2008 Nisan Balığı
2008 Nekrüt
2008 Madagaskar 2 (Seslendirme)
2007 Adem'in Trenleri 
2006 Babba
2005 Döngel Karhanesi
2005 Madagaskar (Seslendirme)
2003 Mühürlü Güller
2002 Kolay Para 
2002 Asteriks ve Oburiks: Görevimiz Kleopatra (Seslendirme)
1999 Evimiz Olacak mı?
1999 Duruşma
1999 Asteriks ve Oburiks Sezar'a Karşı (Seslendirme)
1998 Karışık Pizza
1996 Süt Kardeşler 

Televizyon

2015 Mayıs Kraliçesi
2013 Osmanlı'da Derin Devlet
2010 Halil İbrahim Sofrası
2009 Kurban (Mini Dizi)
2007 Hayat Apartmanı 
2006 Felek Ne Demek?
2006 Başka Yerde Yok
2004 Adı Aşk Olsun (Mini Dizi)
2002 Hızma (Mini Dizi)
1995 Oğlum Adam Olacak

Görev Aldığı Yapımlar

Erkan Taşdöğen Fotoğrafları

Erkan Taşdöğen Haberleri