Ermin Bravo

Ermin Bravo

Ermin Bravo
Oyuncu

Doğum Tarihi: 5.12.1979

Doğum Yeri: Saraybosna, Bosna Hersek

Boşnak oyuncu.

Buğday (2017), Kan ve Aşk (2011) ve Grbavica: Esma’nın Sırrı (2005) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2017 Buğday
2017 Muskarci ne placu
2016 Dobra Zena
2014 Love Island
2011 Kan ve Aşk
2011 Prtljag (Kısa Film)
2010 Na Putu
2010 Güzel Bir Hayat Düşlerken
2005 Grbavica: Esma’nın Sırrı
2003 Remake
2001 Prvo Smrtno İskustvo (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Ermin Bravo Fotoğrafları

Ermin Bravo Haberleri

Portreler