Erol Erarslan

Erol Erarslan

Erol Erarslan
Oyuncu

Doğum Tarihi: 4.1.1971

Doğum Yeri: Giresun, Türkiye

Türk şair ve oyuncu.

İlk ve ortaokulu doğduğu Şebinkarahisar'da, liseyi ise İstanbul Halkalı Ziraat Meslek Lisesi'nde tamamladı. Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Makinaları M.Y.O. mezunudur. Bir Zamanlar Anadolu'da (2011), Karadayı (2012-2014) ve Şeytanın Kitabı (2020) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Şeytanın Kitabı
2019 Aslan Parçam
2013 Taş Mektep
2011 Bir Zamanlar Anadolu'da
2010 Hür Adam

Televizyon

2014 Karadayı
2012 Alev Alev
2008 Gece Gündüz
2006 İki Aile
2006 Yaşanmış Şehir Hikayeleri
2006 Yalancı Yarim
2006 Memleket Hikayeleri - Mican (TV Filmi)
2006 Binbir Gece
2006 Azap Yolu
2006 Arka Sokaklar
2005 Kapıları Açmak
2006 Hırsız Polis
2004 Yabancı Damat
2004 Kalp Gözü
2004 Gizli Dünyalar
2004 Cennet Mahallesi
2004 Aliye
2003 Kurtlar Vadisi
2002 Kınalı Kar
2002 Ev Hali
2002 Ekmek Teknesi
2001 Yeditepe İstanbul
2000 Üvey Baba

Görev Aldığı Yapımlar

Erol Erarslan Fotoğrafları