Erol Taşçı

Erol Taşçı

Erol Taşçı
Oyuncu

Doğum Tarihi: 5.6.1950

Doğum Yeri: Çorum, Türkiye

Türk oyuncu.

İlk, ortaokul ve liseyi Çorum'da okudu. Lise 3. sınıftayken Ağrı Karaboğa Köyü'nde 1 yıl vekil öğretmenlik yaptı. 1976 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Jeoloji Mühendisliği bölümünden iyi derece ile mezun oldu ve aynı yıl MTA Genel Müdürlüğüne girdi.

Bir ajansın dikkatini çekmesiyle reklam filmlerinde ve birçok dizi ve tiyatro oyunlarında rol almıştır.

Filmografi

2020 İntikam Soğuk Duş
2017 Aşka Geldik
2016 Yok Artık 2
2013 Şarkı Söyleyen Kadınlar
2012 Çakallarla Dans: Hastasıyız Dede
2009 Yahşi Batı
2009 Dersimiz Atatürk
2009 Deli Dumrul Kurtlar Kuşlar Aleminde

Televizyon

2018 Şahsiyet
2017 Şevkat Yerimdar
2017 Ver Elini Aşk
2017 Türk Malı
2017 Bu Sayılmaz
2017 Bizim Hikaye
2017 Diriliş: Ertuğrul
2015 Poyraz Karayel
2014 Şimdi Onlar Düşünsün
2013 Merhamet
2012 İki Dünya Arasında
2012 Harem
2011 Aşağı Yukarı Yemişliler
2011 Avrupa Avrupa
2011 Alemin Kıralı
2011 Akasya Durağı
2010 Öyle Bir Geçer Zaman ki
2010 Türkan
2010 Kanıt
2010 Kavak Yelleri
2009 Zoraki Başkan
2009 Geniş Aile
2008 Düğün Şarkıcısı
2007 Eşref Saati

Görev Aldığı Yapımlar

Erol Taşçı Fotoğrafları

Portreler