Erol Tezeren

Erol Tezeren

Erol Tezeren
Oyuncu

Doğum Tarihi: 6.3.1942

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk sinema, tiyatro ve dizi oyuncusu. Tam adı Mustafa Erol Tezeren'dir.

İstanbul Konservatuvarı tiyatro bölümü ve Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Antropoloji bölümü mezunudur. İngilizce ve Almanca bilmekte ve halen Almanya'da film çalışmaları yapmaktadır.

Filmografi

2017 Belalılar
2015 Göl (Kısa Film)
2015 Demir Atlı Gringo
2010 72. Koğuş
2007 Hazan Mevsimi
1994 Günün Faizi (Video Filmi)
1990 Minyeli Abdullah 2
1990 Dul Kadınlar
1989 Sahibini Arayan Madalya
1988 Reis Bey (Video Filmi)
1987 İstiklal
1987 Temas
1986 Suçlu Kim
1986 Manyak
1986 Kızlar Sınıfı Tatilde
1986 Aşkın Kanunu Yoktur
1986 Ava Giden Avlanır
1985 Ölüm Yolu
1976 Çeşme
1970 Son Nefes
1969 Kadın Paylaşılmaz
1969 Günah Bende mi?
1968 Parmaksız Salih
1967 Hak Aşıkları
1967 Felaket Kuşu
1967 Bir Dağ Masalı
1966 Karanlıklar Meleği
1966 Fakir Çocuklar
1966 Denizciler Geliyor
1966 Bitmeyen Çile
1965 Şeker Gibi Kızlar
1965 Çapkınlar Kralı
1965 Veda Busesi
1965 Uzakta Kal Sevgilim
1965 Hayatımın Kadını
1965 Güneşe Giden Yol
1965 Dudaktan Kalbe
1964 Ve Allah Gençleri Yarattı
1964 Kral Arkadaşım
1964 Dişi Şeytan
1963 Üç Öfkeli Genç
1963 Cinayet Gecesi

Televizyon

2013 Kurtlar Vadisi Pusu
2009 Cam Kırıkları
2008 Kollama
2005 Sağır Oda
2006 29-30
2005 Beşinci Boyut
2001 Hırsız
2000 Ağlayan Kadın (TV Filmi)
2000 Böyle mi Olacaktı?
1994 Mıymıntılar Kralı (TV Filmi)
1991 Köroğlu
1987 Yalnız Efe
1987 Saat Sabahın Dokuzu
1987 Kuruluş / Osmancık

Görev Aldığı Yapımlar

Erol Tezeren Fotoğrafları

Erol Tezeren Haberleri

Portreler


Vizyondakiler