Ertunç Alıcı

Ertunç Alıcı

Ertunç Alıcı
Oyuncu

Doğum Tarihi: 21.6.1979

Doğum Yeri: Ankara, Türkiye

Türk oyuncu.

İlkokulu Ankara Yükseliş Koleji'nde, ortaokulu Bursa Erkek Lisesi'nde, liseyi İntaş Lisesi'nde okuduktan sonra lisans eğitimini Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde tamamladı. Oyunculukla 1996 senesinde bir tiyatro oyunu sayesinde tanıştı. 2007 yılında Hatırla Sevgili dizisiyle TV'de ve 2006 yılı yapımı Polis filmiyle de sinemada ilk kez kamera önünde yer aldı.

Filmografi

2020 Geçerken Uğradım
2017 Ne Çıkarsa Bahtına Gari
2015 Kanlı Postal
2008 Çılgın Dersane Kampta
2006 Polis

Televizyon

2017 Salon 4
2015 Ne Münasebet
2008 Kollama
2007 Kara Yılan
2007 Hakkını Helal Et
2007 Dudaktan Kalbe
2007 Annem
2007 Hatırla Sevgili

Görev Aldığı Yapımlar

Ertunç Alıcı Fotoğrafları

Portreler