Esat Şekeroğlu

Esat Şekeroğlu

Esat Şekeroğlu
Görüntü Yönetmeni, Müzik, Senarist, Yönetmen

Doğum Tarihi: 1.1.1964

Doğum Yeri: Şanlıurfa, Türkiye

Türk yazar, yapımcı, senarist ve yönetmen.

İlk kez 1993 yapımı Aşk ve Aşk filminin senaryosunu yazarak sinemaya adım attı. Yönetmenliğini yaptığı ilk film ise 1995 yapımı Güneşe Merdiven isimli video filmidir. Ayrıca 2017 yapımı Ağır Kelepçe filminin müziğini de yapmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2018 Acemi Hırsız
1999 Red Git
1999 Nasrettin Hoca Ya Tutarsa
1998 Altın Vuruş (Video Filmi)
1997 Yanlış Masal (Video Filmi)
1996 İki Karışık Gölge
1996 Venüs Tuzağı (Video Filmi)
1996 Kumarcılar
1996 Kedi Uykusu
1995 Güneşe Merdiven (Video Filmi)

Televizyon

2012 Kilink Kayıp Elmaslar (TV Filmi)
2011 Bay Kilink İstanbul'da (TV Filmi)
2008 Kilink-Kayıp Altınlar (TV Filmi)
2008 Deli Dumrul (TV Filmi)
2003 Gazoz Spor (TV Filmi)
2002 Kül Kedisi (TV Filmi)
1999 Keloğlan (TV Filmi)

Senaryo

2018 Acemi Hırsız
1999 Red Git
1999 Nasrettin Hoca Ya Tutarsa
1998 Altın Vuruş (Video Filmi)
1997 Yanlış Masal (Video Filmi)
1996 İki Karışık Gölge
1996 Venüs Tuzağı (Video Filmi)
1996 Kedi Uykusu
1995 Güneşe Merdiven (Video Filmi)
1994 Ayrılık Şarkısı
1993 Güneşi Uyandırmadan
1993 Göç
1993 Aşk ve Aşk (Video Filmi)

Televizyon

2008 Kilink-Kayıp Altınlar (TV Filmi)
2008 Deli Dumrul (TV Filmi)
2005 Tatlı Bela (TV Filmi)
2003 Gazoz Spor (TV Filmi)
1999 Keloğlan (TV Filmi)
2002 Kül Kedisi (TV Filmi)

Yapımcı

2007 Kutsal Avcılar - Syedralı

Eser

1999 Red Git

Müzik

2017 Ağır Kelepçe

Görev Aldığı Yapımlar

Esat Şekeroğlu Fotoğrafları