Esme Madra

Esme Madra

Esme Madra
Oyuncu

Doğum Tarihi: 1.01.1987

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk oyuncu, senarist ve yönetmen.

Karikatürist Piyale Madra ve akademisyen-yazar Ömer Madra'nın kızlarıdır. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Anasanat Dalı mezunudur. 2009-2012 yılları arasında Açık Radyo’da birkaç arkadaşıyla beraber ‘Sanat Kafası’ adlı bir radyo programı hazırlayıp sundu. “Tiyatro Krek”te yönetmen asistanlığı yaptı. Serbest Bölge Tiyatro Topluluğuyla “Yok Oğlum Biz Evdeyiz” adlı bir oyunda rol aldı.

Filmografi

2018 Tuzdan Kaide
2015 Rüzgarda Salınan Nilüfer
2015 Fish Pond
2014 Nefesim Kesilene Kadar
2012 Zenne
2010 Çoğunluk
2001 O da Beni Seviyor

Televizyon

2020 Bir Başkadır
2017 Masum
2012 Koyu Kırmızı

Yönetmen

2013 Grueling and His Wife (Kısa Film)

Senaryo

2015 Fish Pond
2013 Grueling and His Wife (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Esme Madra Fotoğrafları

Esme Madra Haberleri