Esra Kızıldoğan

Esra Kızıldoğan

Esra Kızıldoğan
Oyuncu

Doğum Tarihi: 2.12.1979

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk oyuncu.

Lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nde, yüksek lisansını ise Bahçeşehir Üniversitesi İleri Oyunculuk Bölümü'nde tamamladı. Bozkır (2018), Leyla ile Mecnun (2011) ve Beyaz Gelincik (2005) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2019 Kronoloji
2014 Neden Tarkovski Olamıyorum?
2014 Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku
2012 Temel Anlaşma (Kısa Film)
2008 Bahtı Kara
2005 Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü?

Televizyon

2018 Bozkır
2017 Sevda'nın Bahçesi
2017 Masum
2017 Bir Deli Sevda
2017 Bir Deli Sevda
2015 Sen Benimsin
2014 Ah Neriman
2012 Sultan
2012 Leyla ile Mecnun
2011 Kurtlar Vadisi Pusu
2009 Zoraki Başkan
2009 Bu Kalp Seni Unutur mu?
2008 Bir Varmış Bir Yokmuş
2006 Arka Sokaklar
2005 Beyaz Gelincik
2004 Kadirşinas
1995 Çiçek Taksi

Görev Aldığı Yapımlar

Esra Kızıldoğan Fotoğrafları

Esra Kızıldoğan Haberleri

Portreler