Esra Öztop

Esra Öztop

Esra Öztop
Oyuncu

Doğum Tarihi: 2.3.1990

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk oyuncu.

İstanbul Üniversitesi Radyo-TV bölümünden mezun olmuştur. Serhat-Nurdan Akkaş ve Metin Zakoğlu'ndan tiyatro eğitimi almıştır. Avcılar Belediye Tiyatrosu, Asuman Dabak Tiyatrosu ve Metin Zakoğlu'yla doğaçlama tiyatroda çalışmalarda bulunmuştur.

Filmografi

2018 El Ummar
2018 Kabus

Televizyon

2017 Elif
2016 Yüzyıllık Mühür
2016 Demet Akbağ ile Çok Aramızda (TV Programı)
2015 Güle Güle
2014 Dayat Dediğin
2012 Merhamet
2011 Geniş Aile

Görev Aldığı Yapımlar

Esra Öztop Fotoğrafları

Esra Öztop Haberleri