Evan Jonigkeit

Evan Jonigkeit

Evan Jonigkeit
Oyuncu

Doğum Tarihi: 25.08.1983

Doğum Yeri: Pensilvanya, ABD

ABD'li oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Neshaminy High School ve Temple Üniversitesi mezunudur. X-Men: Geçmis Günler Gelecek (2014), Viski Tango Fokstrot (2016) ve Easy (2016) gbi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2022 Old Man in France
2021 Together Together
2020 The Empty Man
2020 Maison de nuit
2019 State of the State (Kısa Film)
2017 Kate Can't Swim
2016 Goldbricks in Bloom
2016 Brave New Jersey
2016 Mildred & The Dying Parlor (Kısa Film)
2016 Lennon Raporu
2016 Viski Tango Fokstrot
2016 Tallulah
2015 Kemik Balta
2014 X-Men: Geçmiş Günler Gelecek
2010 The Gift
2008 Crooked Necktie (Kısa Video)
2008 Miles to Go (Kısa Film)
2008 Calendar Girl (Kısa Film)
2007 Sarah + Dee (Kısa Film)

Televizyon

2019 Sweetbitter
2019 Easy
2018 Fabled
2017 Frontier
2016 Unbreakable Kimmy Schmidt
2016 Broad City
2014 The Good Wife
2014 Girls
2010 As the World Turns
2008 Amazing Sports Stories
2007 Mysterious Journeys (Belgesel)

Yönetmen

2022 Whiling (Kısa Video)

Yapımcı

2022 Whiling
2019 Be the Ball (Belgesel)
2017 Kate Can't Swim
2016 Mildred & The Dying Parlor (Kısa Film)

Televizyon

2018 Fabled
2017 The 2017 ESPY Awards
2017 Stand for Rights

Senaryo

2018 Fabled

Görev Aldığı Yapımlar

Evan Jonigkeit Fotoğrafları