Evan Peters

Evan Peters

Evan Peters
Oyuncu

Doğum Tarihi: 20.1.1987

Doğum Yeri: Missouri, ABD

ABD'li aktör. Tam adı Evan Thomas Peters'tir. 

American Horror Story adındaki televizyon programıyla tanınır. Michelle Peters ve Andrew Peters adlı iki kardeşi vardır. Ebeveynleri Julie Peters ve Phil Peters'tır. Dizi, Mini Dizi veya Televizyon Filminde En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Satellite Ödülü'ne sahiptir.

Peters, 2011'de, American Horror Story: Murder House'da rolü olan Tate Langdon karakteri sayesinde oldukça dikkat çekti. Tate, sorunları olan bir gençti. Bu rolünde olan başarısı, ona birçok hayran getirmekle birlikte, yeni projelerde çalışabilme imkanı da sundu. 2012'de, American Horror Story'nin 2. sezonu olan, Asylum'da, Kit Walker, 2013'te, 3. sezonda Kyle Spencer, 2014'te, 4. sezonda Jimmy Darling ve 5. sezonda James March rolleri ile seyircinin karşısına çıktı.

Filmografi

2018 X-Men: Dark Phoenix
2018 American Animals
2017 The Pirates of Somalia
2016 Elvis & Nixon
2016 X-Men: Apocalypse
2015 The Lazarus Effect
2015 Safelight
2014 Adult World
2014 X-Men: Days of Future Past
2011 Never Back Down 2: The Beatdown
2011 Queen (Kısa Film)
2011 The Good Doctor
2010 Kick-Ass
2008 Remarkable Power
2008 Gardens of the Night
2008 Never Back Down
2007 An American Crime
2007 Mama's Boy
2004 Clipping Adam
2004 Sleepover

Televizyon

2018 Pose
2017 American Horror Story: Cult
2016 American Horror Story: Roanoke
2015 American Horror Story: Hotel
2015 China, IL
2014 American Horror Story: Freak Show
2013 American Horror Story: Coven
2012 American Horror Story: Asylum
2011 Parenthood
2011 In Plain Sight
2011 American Horror Story: Murder House
2010 Criminal Minds
2010 The Mentalist
2010 The Office
2009 Off the Clock
2009 Ghost Whisperer
2008 Dirt
2008 Without a Trace
2008 Monk
2008 House
2008 One Tree Hill
2005 Invasion
2004 The Days
2004 Phil of the Future

Ödülü

2004 Phoenix Film Festival - En İyi Çıkış Performansı, Clipping Adam

Görev Aldığı Yapımlar

Evan Peters Fotoğrafları

Evan Peters Haberleri