Eve Hewson

Eve Hewson

Eve Hewson
Oyuncu

Doğum Tarihi: 7.7.1991

Doğum Yeri: Dublin, İrlanda

İrlandalı aktris.

Tam adı Memphis Eve Hewson'dır. Casuslar Köprüsü (2015), Başka Söze Gerek Yok (2013) ve Kan Bağları (2013) filmleriyle tanınmıştır. Ünlü müzisyen Bono'nun kızıdır.

Filmografi

2018 The True Adventures of Wolfboy
2018 Robin Hood
2018 Paper Year
2018 Hello Apartment (Kısa Film)
2017 Papillon
2015 Casuslar Köprüsü
2013 Başka Söze Gerek Yok
2013 Kan Bağları
2011 Olmak İstediğim Yer
2010 For the First Time (Kısa Film)
2010 The Script: For the First Time (Kısa Video)
2008 Musical Names and Musical Sounds (Kısa Film)
2008 Darkness Turns to Light (Kısa Film)
2008 The 27 Club

Televizyon

2015 The Knick

Görev Aldığı Yapımlar

Eve Hewson Fotoğrafları

Portreler