Evren Duyal

Evren Duyal

Evren Duyal
Oyuncu

Doğum Tarihi: 24.7.1973

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, eğitmen.

Şişli Terakki Lisesi'nin ardından 1994 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olan Duyal, 1994-1995 yılları arasında Bizim Tiyatro'da görev yaptı. 1995 yılı sonunda Tiyatro Ti'ye katılan sanatçı, 1998'den 2001 yılına kadar İstanbul Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü'nde tiyatro bölüm başkan yardımcısı olarak ses, nefes, fonetik ve oyunculuk dersleri verdi. 2000-2001 yıllarında TED İstanbul Koleji'nde 2007'den sonra da özel bir bankanın tiyatro kulübünde drama öğretmenliği yapan sanatçı, aynı zamanda 1998 yılından bu yana kamera karşısında da yer alarak çeşitli sinema ve dizi filmlerde oynamıştır. 2007 yılında Tiyatro Ti'den ayrılan Evren Duyal 'İstanbul İmpro' adlı grupla tiyatroya devam etmekte ve Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde eğitmenlik yapmaktadır.

Filmografi

2017 Düğüm Salonu
2016 Hemşire
2014 Unutursam Fısılda
2014 Rüzgarla Bir
2012 Karnaval
2012 Ferahfeza
2010 Turquaze
2008 Bahtı Kara
2000 Büyük Firar
1998 Leoparın Kuyruğu

Televizyon

2018 Servet 
2016 Aşk Laftan Anlamaz
2013 Salih Kuşu
2012 Dedemin Dolabı
2011 Bir Günah Gibi
2009 Aşk-ı Memnu
2007 Yıldızlar Savaşı
2006 Eksik Etek
2002 Sırlar Dünyası / Sır Kapısı

Tiyatro

2011 Kayıp Oyun
2011 Haftanın Elemanı
2007 Ne Ala Temaşa
2006 Başkan ve Hayalet
2003 Minti Montili Şapkanın Sırrı
2002 Adamın Biri
2001 Masal Bu Ya
2000 Sakıncası Yoksa Baksa Şeylerden Konuşalım
1999 Bekleme Odası
1996 Getto
1996 Trafik Canavarını Gördünüz mü?
1995 Adam Adamdır
1994 Milena'dan Kafka'ya Mektuplar
1994 Nasrettin Hocanın Eşeği

Görev Aldığı Yapımlar

Evren Duyal Fotoğrafları

Evren Duyal Haberleri

Portreler