Evren Erler

Evren Erler

Evren Erler
Oyuncu

Doğum Tarihi: 11.9.1976

Doğum Yeri: Kars, Türkiye

Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu. 

1986 yılında Sarıyer Halk Eğitim Merkezi'nde (SHEM) tiyatro eğitimi almıştır. 1986-2008 yılları arasında aynı merkezin tiyatro kulübünde oyunculuk, tiyatro eğitmenliği ve yönetmenlik yapmıştır.

Filmografi

2018 Güvercin
2015 Yusuf Yusuf
2015 Kırık Kalpler Bankası

Televizyon

2018 Servet
2017 Seni Kimler Aldı
2017 Kalbimdeki Deniz
2014 Diriliş: Ertuğrul
2013 İnadına Yaşamak
2012 Leyla ile Mecnun
2012 Alemin Kıralı

Ödülleri

2013 18. Sadri Alışık Tiyatro Ödülleri - Yılın En Başarılı Erkek Oyuncusu Ödülü, Domino - The Club
2012 17. Sadri Alışık Tiyatro Ödülleri - Komedi Dalında Yardımcı Rolde En İyi Erkek Oyuncusu, Külhanbeyi Müzikali

Görev Aldığı Yapımlar

Evren Erler Fotoğrafları

Evren Erler Haberleri

Portreler