Ewen Bremner

Ewen Bremner

Ewen Bremner
Oyuncu

Doğum Tarihi: 23.1.1972

Doğum Yeri: Edinburgh, İskoçya

İskoç oyuncu.

İki sanat öğretmeninin oğlu olarak Edinburgh'ta dünyaya geldi. Önceleri sirk palyaçosu olmak istedi ancak bir televizyon müdürünün teklifiyle oyunculuğa yöneldi. İlk ciddi rolü Charles Gormley'in yönetmeni olduğu Heavenly Pursuits filmindeki Glasgow'lu öğrenci rolüdür. 80 Günde Devr-i Alem (2004), Alien Predator'a Karşı (2004), Maç Sayısı (2005), Cenazede Ölüm (2007) ve Fool's Gold (2005) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Creation Stories
2020 Freedom's Path
2019 Gutterbee
2019 First Cow
2017 Wonder Woman
2017 T2 Trainspotting
2017 Meari to majo no hana (Seslendirme)
2017 Epilogue: Etta's Mission (Kısa Video)
2017 Deniz Komandoları
2016 Carousel (Kısa Film)
2015 My Milonga (Kısa Film)
2014 Skumringslandet
2014 Get Santa
2014 Exodus: Tanrılar ve Krallar
2014 Exchange and Mart (Kısa Film)
2013 Kar Küreyici
2013 Dev Avcısı Jack
2013 Drone (Kısa Film)
2012 The Clear Road Ahead (Kısa Film)
2012 Büyük Umutlar
2011 Yeryüzündeki Son Aşk
2010 Uzun Boylu Esmer Adam
2009 Wide Open Spaces
2009 The Zero Sum
2008 Mediator
2008 Faintheart
2008 Altın şans
2007 Hallam Foe
2007 CR: Alien vs. Predator (Video Oyunu - Seslendirme)
2007 Cenazede Ölüm
2006 Marvelous
2005 Maç Sayısı
2004 Keep Right (Kısa Film)
2004 Alien Predator'a Karşı
2004 80 Günde Devr-i Alem
2003 The Rundown
2003 Skagerrak
2003 Carnival Sun (Kısa Film)
2003 16 Years of Alcohol
2002 Fancy Dancing
2002 The Reckoning
2001 Pearl Harbor
2001 Kara Şahin Düştü
2000 Kapışma
2000 Paranoid
1999 Julien Donkey-Boy
1998 Asit Evi
1997 The Life of Stuff
1997 Rhinoceros Hunting in Budapest
1997 Mojo
1996 Trainspotting
1996 Masculine Mescaline (Kısa Film)
1996 Dead London (Kısa Film)
1995 Yargıç
1995 The Phoenix and the Magic Carpet
1995 Skin (Kısa Film)
1994 Prince of Jutland
1993 Naked
1992 As You Like It
1990 The Fool
1990 Meat (Kısa Film)
1986 The Riveter (Kısa Film)
1986 Heavenly Pursuits

Televizyon

2017 Will
2016 Houdini and Doyle (Mini Dizi)
2015 The Devil You Know (Mini Dizi)
2015 Banished (Mini Dizi)
2014 Turks & Caicos (TV Filmi)
2014 Güç Gösterisi (TV Filmi)
2014 A Poet in New York (TV Filmi)
2013 The Vatican (TV Filmi)
2012 Them from That Thing (Mini Dizi)
2012 Blackout (Mini Dizi)
2012 Accused
2011 Page Eight (TV Filmi)
2010 Strike Back
2010 One Night in Emergency (TV Filmi)
2010 Moving On
2010 Dive (TV Filmi)
2009 The Day of the Triffids (Mini Dizi)
2009 Spooks
2008 My Name Is Earl
2006 The Virgin Queen (Mini Dizi)
2006 The Lost Room (Mini Dizi)
2005 Elizabeth I (Mini Dizi)
2004 Coming Up
2002 Surrealissimo: The Scandalous Success of Salvador Dali (TV Filmi)
2001 Langt fra Las Vegas
2001 Bye Bye Baby (TV Filmi)
2000 The Secret World of Michael Fry (Mini Dizi)
1999 Love Story (TV Kısa Film)
1997 Harry Enfield and Chums
1997 Deacon Brodie (TV Filmi)
1996 The Bill
1995 Ruffian Hearts (TV Filmi)
1995 Aristophanes: The Gods Are Laughing (TV Filmi)
1994 Alleyn Mysteries
1994 A Touch of Frost
1991 Screen Two
1990 Taggart
1990 Forget About Me (TV Filmi)
1989 Conquest of the South Pole (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Ewen Bremner Fotoğrafları

Ewen Bremner Haberleri