Eylül Su Sapan

Eylül Su Sapan

Eylül Su Sapan
Oyuncu

Doğum Tarihi: 9.9.1993

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk oyuncu.

Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimi almıştır. İlk kez 2011 yılında Pis Yedili dizisiyle oyunculuk yapmaya başlamıştır. Aidiyet (2019), Damat Takımı (2017) ve Pis Yedili (2011) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2019 Aidiyet
2019 Don't Get Me Wrong But (Kısa Film)
2017 Dört Köşe
2017 Damat Takımı
2017 Transformation (Kısa Film)
2015 Nadide Hayat
2013 Ammar: Cin Tarikatı

Televizyon

2019 Her Yerde Sen
2017 İstanbullu Gelin
2017 Klavye Delikanlıları
2017 Kırgın Çiçekler
2016 Tatlı İntikam
2015 İnadına Aşk
2015 Beş Kardeş
2014 Büyük Sürgün Kafkasya
2013 Pis Yedili

Görev Aldığı Yapımlar

Eylül Su Sapan Fotoğrafları

Eylül Su Sapan Haberleri

Portreler