Ezgi Çelik

Ezgi Çelik

Ezgi Çelik
Oyuncu

Doğum Tarihi: 6.8.1984

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk oyuncu.

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Doktor lakabıyla tanınmaktadır. İlk kez 1992 yılında Düş Gezginleri filminde rol almıştır. Bir Çocuk Sevdim, Bu Kalp Seni Unutur mu?, Gurbet Kuşları, Kara Yılan adlı dizilerde de önemli rollerde yer almıştır.

Filmografi

2018 Son Çıkış
2013 Mavi Ring
2011 Adil ya da Değil (Kısa Film)
1992 Düş Gezginleri

Televizyon

2018 Arka Sokaklar
2017 Söz
2015 Muhteşem Yüzyıl: Kösem
2013 Ben de Özledim
2012 Şubat
2009 Bu Kalp Seni Unutur mu?
2008 Gurbet Kuşları
2008 Asi
2007 Kara Yılan

Görev Aldığı Yapımlar

Ezgi Çelik Fotoğrafları

Ezgi Çelik Haberleri

Portreler