Ezgi Eyüboğlu

Ezgi Eyüboğlu

Ezgi Eyüboğlu
Oyuncu

Doğum Tarihi: 15.6.1988

Doğum Yeri: Ankara, Türkiye

Türk oyuncu.

İlk öğreniminin ardından kazandığı sınavla Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarına girip eğitimine devam eden Ezgi Eyüboğlu, iki yıl sonra Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarına geçiş yaparak, bu okulda klasik bale bölümünü bitirdi. Sanatçı, 2001 yılında, Elite Model Look adlı yarışmayı üçüncü olarak tamamladı.

İki yıl sonra Miss Turkey güzellik yarışmasında ikinci olan Ezgi Eyüboğlu, ikinci bir üniversite olarak Yeditepe Üniversitesinde eğitimine devam etti. Bu süreçte çeşitli ajans, kurum ve kuruluşlarda profesyonel yaşama adımını attı. 2007 yılından itibaren çeşitli defile ve organizasyonlarda modellik yaptı.

Bazı video kliplerde de rol alan Eyüboğlu, değişik zamanlarda televizyon dizilerinde değişik roller üstlendi. 2012 yılında Muhteşem Yüzyıl dizisinde Aybige Hatun rolüyle ünlenmiştir. Ardından Sudan Bıkmış Balıklar dizisinde rol almıştır. Ama asıl çıkışını 2015'te başrollerini eşi Kaan Yıldırım ile üstlendiği bir yaz dizisi olan Adı Mutluluk dizisinde Kumsal Güçlü karakterini canlandırmıştır. Son olarak ise Payitaht Abdülhamid adlı dizide Ahsen karakterini canlandırmaktadır.

14 Mayıs 2016 yılında Kaan Yıldırım ile Esma Sultan Yalısı'nda evlendi.

Filmografi

2018 Yol Arkadaşım 2
2016 Aşkın Gören Gözlere İhtiyacı Yok
2010 Kutsal Damacana Dracoola

Televizyon

2017 Payitaht Abdülhamit
2015 Adı Mutluluk
2014 Yasak
2014 Ulan İstanbul
2014 İntikam
2012 Sudan Bıkmış Balıklar
2012 Yalan Dünya
2011 Muhteşem Yüzyıl
2011 Kalbim Seni Seçti
2010 Ateşe Yürümek
2008 Arka Sokaklar
2007 Senin Uğruna

Görev Aldığı Yapımlar

Ezgi Eyüboğlu Fotoğrafları

Ezgi Eyüboğlu Haberleri

Portreler


Vizyondakiler