Ezra Miller

Ezra Miller

Ezra Miller
Oyuncu

Doğum Tarihi: 30.9.1992

Doğum Yeri: New Jersey, ABD

ABD'li müzisyen, aktör ve aktivist. 

Tam adı Ezra Matthew Miller'dir. İlk çıkışını Afterschool (2008) filmi ile yapan Miller, Kevin Hakkında Konuşmalıyız (2011) filminde başrol oynamasının yanı sıra Saksı Olmanın Faydaları (2012) uyarlama filminde de başrolü paylaştı. 2015'te The Stanford Prison Experiment isimli korku filminde başrolü paylaştı ve komedi filmi olan Aşk Kazası'nda rol aldı. 

Filmografi

2022 Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar 3
2022 The Flash
2021 Dali Land
2019 Palms: Unstatus Quo (Kısa Video)
2018 Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald
2017 Fantastic Beasts and Where to Find Them: Barebone Family (Kısa Video)
2017 Fantastic Beasts and Where to Find Them: Before Harry Potter (Kısa Video)
2016 Where's Waldo? (Kısa Film)
2017 Justice League
2016 Batman v Superman: Dawn of Justice
2016 Suicide Squad
2016 Fantastic Beasts and Where to Find Them
2015 The Stanford Prison Experiment
2015 Trainwreck
2015 Lego Dimensions (Video Oyunu - Seslendirme)
2014 Madame Bovary
2012 The Perks of Being a Wallflower
2011 Another Happy Day
2011 Busted Walk (Kısa Film)
2011 We Need to Talk About Kevin
2010 Every Day
2010 Beware the Gonzo
2009 City Island
2008 Afterschool

Televizyon

2020 Arrow
2009 Law & Order: Special Victims Unit
2009 Royal Pains
2008 Californication

Görev Aldığı Yapımlar

Ezra Miller Fotoğrafları

Ezra Miller Haberleri

Portreler


Vizyondakiler