F. Serkan Acar

F. Serkan Acar

F. Serkan Acar
Yapımcı, Yönetmen

Doğum Tarihi: 16.01.1975

Doğum Yeri: Artvin, Türkiye

Türk oyuncu, yapımcı ve yönetmen.

İstanbul Üniversitesi Psikoloji bölümü mezunudur. 1996’dan beri profesyonel olarak; Yusuf Kurçenli, Yeşim Ustaoğlu, Ünal Küpeli, Feyzi Tuna, Kadir Sözen, Aydın Sayman, Hüseyin Kuzu gibi sinema dünyasının önemli isimlerinin sinema ve televizyon projelerinde yönetmen yardımcısı, senarist ve yapım sorumlusu olarak yer almıştır.

Altın Koza Film Festivali'nde en iyi film ödülü alan Sonbahar'ın yapımcısı olan Serkan Acar, 2004 yılında çekilen ve çeşitli film festivallerinde gösterilen Ekmek Davası isimli kısa filmin de yönetmenliğini yapmıştır. 2011 yılında yönetmenliğini yaptığı Aşk ve Devrim filmi ulusal ve uluslararası birçok festivalde gösterilmiştir.

Filmografi

Yönetmen

2021 Bizum Hoca 2
2018 Rüzgar
2014 Bizum Hoca
2011 Aşk ve Devrim
2004 Ekmek Davası (Kısa Belgesel)

Televizyon

2015 Yeni Hayat (TV Filmi)
2013 Yabancı Gelin

Yapımcı

2018 Güven
2011 Aşk ve Devrim
2011 İstanbul
2010 Takiye: Allah Yolunda
2008 Sonbahar

Televizyon

2009 Ey Aşk Nerdesin?

Oyuncu

2010 Herkes mi Aldatır?
2003 Delinin Rüyaları

Görev Aldığı Yapımlar

F. Serkan Acar Fotoğrafları

F. Serkan Acar Haberleri