Famke Janssen

Famke Janssen

Famke Janssen
Oyuncu

Doğum Tarihi: 5.9.1965

Doğum Yeri: Amstelveen, Hollanda

Hollandalı oyuncu.

Tam adı Famke Beumer Janssen'dir. 80'li yıllarda ABD'ye taşındı ve burada modellik yapmaya başladı. Modelliğe bir müddet ara vererek Columbia Üniversitesi'nde edebiyat üzerine lisans eğitimi aldı. X-men: Son Direniş (2006), X-Men (2000), Altın Göz (1995) ve Lanetli Tepe (1999) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Redeeming Love
2020 Way Down
2020 The Postcard Killings
2020 Endless
2019 The Poison Rose
2019 Primal
2018 Bayou Caviar
2018 Durumunu Güncelle
2018 Asher
2017 This Is Your Death
2017 Los Angeles'ta Gizli Görev
2017 All I Wish
2018 The Blacklist
2015 Jack of the Red Hearts
2014 X-Men: Geçmis Günler Gelecek
2014 Takip 3: Son Karşılaşma
2014 Dövüşçü
2013 Wolverine
2013 Hansel ve Gretel: Cadı Avcıları
2012 Takip: İstanbul
2011 Down the Shore
2010 The Chameleon
2008 The Wackness
2008 Ev Hapsi
2008 96 saat
2007 Turn the River
2007 The Ten
2006 X-men: Son Direniş
2006 The Treatment
2005 Saklambaç
2004 Eulogy
2003 X-Men 2
2002 I Spy
2001 Sakın Konuşma
2001 Made
2000 X-Men
2000 Love & Sex
2000 Circus
1999 Lanetli tepe
1998 Tutku
1998 The Adventures of Sebastian Cole
1998 Şöhret
1998 Snitch
1998 RPM
1998 Kaybetme Zamanı
1998 Fakülte
1998 Derinlikte Dehşet
1997 Hırs Tuzağı
1996 Dead Girl
1995 Omega 'GoldenEye' Television Commercial (Kısa Video)
1995 Lord of Illusions
1995 Altın Göz
1994 Relentless IV: Ashes to Ashes (Video)
1992 Fathers & Sons

Televizyon

2019 When They See Us (Mini Dizi)
2019 The Capture (Mini Dizi)
2017 The Blacklist: Redemption
2016 Robot Chicken (Seslendirme)
2015 SuperMansion (Seslendirme)
2020 Cinayetten Paçayı Kurtarmak
2015 Hemlock Grove
2009 The Farm (TV Filmi)
2008 Puppy Love
2007 Alibi (TV Filmi)
2010 Nip/Tuck
2001 Ally McBeal
1994 The Untouchables
1994 Model by Day (TV Filmi)
1994 Melrose Place
1992 Star Trek: The Next Generation

Görev Aldığı Yapımlar

Famke Janssen Fotoğrafları

Famke Janssen Haberleri

Portreler


Vizyondakiler