Fan Liao

Fan Liao

Fan Liao
Oyuncu

Doğum Tarihi: 14.2.1974

Doğum Yeri: Hunan, Çin

Çinli oyuncu.

Kül En Saf Beyazdır (2018), İnce Buz, Kara Kömür (2014) ve Shi Fu (2015) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2019 749 Ju
2019 Nan Fang Che Zhan De Ju Hui
2018 Savage
2018 Xie bu ya zheng
2018 Kül En Saf Beyazdır
2017 Xin li zui
2015 Shi Fu
2015 Ming zhong zhu ding
2014 İnce Buz, Kara Kömür
2012 Çin Falı
2012 Fei yue lao ren yuan
2011 Shi lian 33 tian
2011 Xing fu e du
2011 Jian dang wei ye
2010 Fei cheng wu rao 2
2010 Mermiler Uçuşuyor
2010 Yong xin tiao
2008 Yi ban hai shui, yi ban huo yan
2007 Ji jie hao
2007 Luo ye gui gen
2006 Hao qi hai si mao
2005 Qiuqiu ni, biaoyang wo
2004 Lu mao zi
2004 Tian hei qing bi yan
2004 Lian ai zhong de Bao Bei
2002 Xiang ji mao yi yang fei

Televizyon

2018 Tuo shen
2014 Beiping wu zhan shi
2013 Haishang Meng fu
2004 Hao xiang hao xiang tan lian ai
2000 Xiang wu xiang yu you xiang feng

Görev Aldığı Yapımlar

Fan Liao Fotoğrafları

Fan Liao Haberleri

Portreler