Farid Larbi

Farid Larbi

Farid Larbi
Oyuncu

Doğum Tarihi: 21.4.1974

Doğum Yeri: Yvelines, Fransa

Fransız aktör.

2009 yapımı A Prophet ve 2010 yapımı Of Gods and Men filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2017 Jupiter holdja
2017 Carbone
2016 Divines
2015 Un Français
2013 Derniers recours (Kısa Film)
2012 Jungle Jihad
2011 Özgür Adamlar
2010 Of Gods and Men
2010 Angèle et Tony
2009 Just in Case (Kısa Film)
2009 A Prophet
2009 Commis d'office

Televizyon

2015 Le Bureau des Légendes
2012 No Limit
2011 Julie Lescaut
2011 Iubire de vara
2011 Fortunes
2009 Reporters
2009 O viata mai frumoasa
2008 Un flic
2008 Spirala
2008 Fortunes (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Farid Larbi Fotoğrafları

Portreler