Fatih Ayhan

Fatih Ayhan

Fatih Ayhan
Oyuncu

Doğum Tarihi: 1.3.1984

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk tiyatro, dizi ve sinema oyuncusu.

1984 yılında İstanbul'da doğan Fatih Ayhan, oyunculuk eğitimi almıştır. Birçok tiyatro oyununda rol alan oyuncu, 2006 yılında televizyon dünyasına adım atmıştır. Kanıt, Kalbim Seni Seçti, Yalancı Bahar, Kötü Yol gibi önemli televizyon projelerinde yer almıştır.

Fatih Ayhan aynı zamanda ressamdır. İlk resim sergisini 2000 yılında açan sanatçı, 1997 yılında ulusal fair play karikatür yarışmasından ödül almıştır. Piyano çalan ve kendine ait besteleri olan sanatçının heykel ve seramikle ilgili de atölye çalışmaları olmuştur.

Filmografi

2018 İçimdeki Hazine
2016 Karayel
2015 Kervan 1915
2010 Kardelen
2009 Karanlıktan Karanlığa
2009 Cadde Hikayeleri
2008 Türk Usulü
2007 Sözün Bittiği Yer

Televizyon

2017 No: 309
2012 Kötü Yol
2011 Yalancı Bahar
2011 Kalbim Seni Seçti
2010 Nakş-ı Dil Sultan
2013 Kanıt
2009 Bahar Dalları
2008 Dur Yolcu
2008 Dalgakıran
2009 Kavak Yelleri
2006 Kördüğüm
2006 Berberler (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Fatih Ayhan Fotoğrafları

Fatih Ayhan Haberleri

Portreler