Fatih Topçuoğlu

Fatih Topçuoğlu

Fatih Topçuoğlu
Oyuncu

Doğum Tarihi: 25.2.1979

Doğum Yeri: Türkiye

Türk oyuncu.

Erzurum Atatürk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü’nden mezun olmuştur. Erzurum ve Trabzon devlet tiyatrolarında oyunculuk yaptı. 2007 yılından beri de sinema ve dizi filmlerde rol aldı. Parmaklıklar Ardında, Elif ve Nazlı Yarim dizilerinde rol almış olan oyuncu Şebnem Dokurel ile evlidir.

Filmografi

2016 Bütün Saadetler Mümkündür
2014 İtirazım Var
2014 Bizum Hoca
2014 Ayhan Hanım

Televizyon

2017 Siyah Beyaz Aşk
2015 Kara Kutu
2013 Ben de Özledim
2007 Vazgeç Gönlüm
2007 Fırtına

Tiyatro

2017 Azizname
2016 Boş Odalar
2016 Yastık Adam
2015 Çılgın Dünya

Görev Aldığı Yapımlar

Fatih Topçuoğlu Fotoğrafları

Portreler